Ympäristörakentaminen

Kokemuksemme ympäristörakentamisesta antaa meille mahdollisuuden vastata infra-alan ja viheralueiden monimuotoisiin haasteisiin. Hankkeiden kokonaistoteutus maarakennustöistä pintarakenteisiin ja vihertöihin on kauttamme mahdollista siinä, missä erilaiset osaurakatkin. Yhteistyökumppanien ja oman kalustomme avulla pystymme mitoittamaan resurssit niin pieniä kuin isojakin tarpeita vastaavaksi erilaisissa ympäristörakentamisen projekteissa. Piha- ja kivityöt toteutamme huomioiden asiakkaan arjen.

Yleisimpiä töitämme viherrakennuspuolella ovat mm. kivityöt, pihatyöt, betonikivetysalueet, reunakiviurakat, tukimuurit, luonnonkivipinnoitteet, viheralueiden rakentaminen, leikkialueiden rakentaminen, terassit ja muut ulkorakenteet. 

Maarakennuspuolella olemme toteuttaneet mm. viemärilinjastoja, sadevesi- ja salaojalinjastoja, massanvaihtoja, kosteus- ja routaeristyksiä, erilaisia pohjien muokkauksia ja asennustöitä. 

Pyrimme edistämään toimivien, tyylikkäiden ja kestävien ratkaisujen syntymistä asuinympäristöön auttamalla toteuttamisen lisäksi tarvittaessa alueiden suunnittelussa. Toteutamme laadulla myös erilaiset työt liittyen pihakiviin ja kivetykseen.

Yksityisasiakkaana voit hyödyntää ympäristörakentamisen palveluissa kotitalousvähennystä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä. 

Kiantti_ympäristörakentaminen_piha
Kiantti_ympäristörakentaminen_kivetys

Ota yhteyttä koskien ympäristörakentamista.