Kiantti oy

Tietoa meistä


Kiantti Oy on perustettu vuonna 2015, koska halusimme yhdistää pitkän kokemuksemme asiakkaitamme varten. Kiantin yrittäjät ja henkilöstö ovat toimineet viherrakennus- ja kiinteistöaloilla yli kymmenen vuotta. 

Yrittäjillämme on kokemusta työkoneiden kanssa työskentelystä sekä monipuolisista rakennusalan tehtävistä ja viheralalta jo 2000-luvun alusta.  Viherrakennusalalle yrittäjät ovat siirtynyt vuonna 2006. Kokemusta on yrityksessä siis erittäin laaja-alaisesti ympäristörakentamisen, maarakentamisen, viheralueiden hoidon, perinteisen rakentamisen sekä puutarha-alan saralla. Kiantilta löytyy mm. puutarhurin koulutuksen käyneitä, viherrakentajia ja rakennustekniikan osaajia. Kokemuksemme mahdollistaa erittäin monipuoliset, haastavat ja kokonaisvaltaiset projektit suunnittelusta toteutukseen. Toimintaamme ohjaa tarkkuus, laatu ja asiakastyytyväisyys.  Meille onkin tärkeää toteuttaa kaikki toimeksiannot laadukkaasti, hyödyntäen koko se ammattitaito, mitä vuosien varrella on kertynyt.

Ammattiylpeys on arvomme

Kiantilla ammattiylpeys on meille oikeasti tärkeä käsite. Haluamme, että jokainen työkohde, pienimmästä isompaan, toimii yrityksemme mainoksena ja voimme ylpeydellä sanoa, että olemme olleet kohdetta toteuttamassa. Tämä vaatii joskus suunnitelmien tai toteutusmallien muuttamista valmiiksi sovituista tai välillä hankalampienkin asioiden nostamista keskusteluun tilaajan kanssa. Rakentavalla vuorovaikutuksella ja kokemuksen tuomalla ratkaisuvalmiudella ongelmatilanteetkin saadaan selvitettyä.


 
https___www.tilaajavastuu.fi_wp-content_uploads_2015_04_luotettavakumppani_RGB_-jpg-.jpg